Mikkelistä herättiin torstaiaamuna ja lähdettiin kohti Kuopioo.
Tätä viikonloppua olin odottanut kaksi vuotta. Silloin kun Pilvi oli vielä ihan "pikkarainen", ajattelin, että minä sitten kanssa kahden vuoden päästä aion osallistua tähän kolmi päiväiseen näyttelyyn. Tänä vuonna sattuikin sitten niin, että gööttien erikoisnäyttely järjestettiin samassa paikassa. Joten lauantaina oli kaksi näyttelyä.

Mutta kun saavuttiin Kuopioon, niin ensi töiksemme ajettiin Sorsasalon raviradalle ja pystytettiin näyttelyteltta. Säästä oli luvattu epävakaista, joten kaikkeen piti varautua.
Sitten käytiin tietysti Nooran kanssa Puijon tornilla. Sieltä olikin komeat näköalat.

 
Puijo                                                                                    Pilvi odottaa muita mökkiin saapuvia

Lauantaina suunnattiin koko porukalla sitten aamulla raviradalle näyttelyyn. Meillä kehä oli 1.5 tuntia myöhässä. indecision Jos olisi sen tiennyt niin olisi ollut aikaa kierrellä paljon muuallakin, mutta aika meni oman vuoron kyttäämiseen



Perjantaina tuomarina oli Makaritis Stelios, Kreikka 
Arvostelu:

"Beautiful type.
Exc head, expression propotions.
Exc. eyes & ears. Lovely neck. Well angulated ? ?. Very nice topline.
Excelent ribs, thorax. Very good loin. Very soud body (cond?) excelent coat color.
Moves very well. Needs a bit more drive behind."

VAL ERI


"
kaunis tyyppi. erinomainen pää. ilme & mittasuhteet. erinomaiset silmät & korvat. Ihastuttava kaula. Hyvin kulmautunut ? ?. kaunis ylälinja. erinomaiset kylkiluut,& rintakehä. erittäin hyvä lantio. erittäin hyvä runko erinomainen karvapeitteen väri. liikkuu erittäin hyvin. Tarvitsee hieman lisää draivia taakse."

Lauantaina olikin aika hässäkkää.
Oli KV-kehä ja erkkari samaan aikaan


KV tuomarina Bodegård Göran, Ruotsi
VAL ERI


Erkkari tuomarina Skalin Bo, Ruotsi
VAL ERI SA


Gööttierkkarissa esiintyi myös Pilvin pentu, Reino, joka voitti hienosti ROP-pentu tittelin. Onnea Reinolle ja perheelle hienosta saavutuksesta. 


Reino 6 kk ja ensimmäinen näyttely!

Sunnuntaina Pilvi oli jo niin väsynyt, että luulin sen sairastuneen. Kasvattaja vei sen kehään ja Pilvistä näin, että se yrittämälläkin yritti esiintyä, mutta puhti ei vaan kerta kaikkiaan riitänyt.

Tuomarina Johan Juslin, Suomi

"Sopivan kokoinen narttu, jolla hyvä sukupuolileima ja yhdensuuntaiset linjat päässä.
Koolle sopiva raajaluusto. Hyvä runko.
Tarvitsee vahvemman takaosan. Voimaton lyhyt taka-askel, mikä antaa palkinnon"

VAL EH


Kyllä me oltiin koko porukka poikki kun päästiin kotiin. Mutta oli meillä hieno reissu. Että kyllä 20 neliön mökkiin mahtuu 4 ihmistä ja 7 koiraa ihan helposti!


Kuva: Kirsi Hotanen

Martta, Stara, Känkkä, Coco, Helmi, Geeba ja Pilvi Meidän reippaat mökkivahdit. Kukaa ei päässyt taatusti salaa kulkemaan ohi wink

Kahden vuoden päästä uusiksi, niin kivaa oli!! cool Kiitos Nooralle, Kirsille ja Noralle heart