On tämä vielä opettelua.
Monesti aamuisin hakee vielä sitä yhtä pientä tassuttelijaa, kunnes muistaa ettei sitä täällä enää olekaan. Että meillä tosiaan vaan ne kaksi koiraa. Viimeinenkin pentu, Lilli haettiin perjantai-iltana uuteen kotiin.

  

Lillistä ehti tulla, sen kahden viikon aikana, jonka se oli ainokaisena pentuna vielä meillä, Pilvin kaveri. Olivat enemmän ystäviä ja leikkikavereita, kuin äiti ja pentu. Lähtö ilta ja seuraava päivä meni Pilvillä vähän hengaillessa. Että mihin se leikki kaveri on kadonnut.
Sitten pikku hiljaa suhde muuttuu Pyryn kanssa sellaiseksi, kun se oli ennen astutusta. Nyt on jo yhdessä leikkiminen löytynyt uudelleen.

   

Ihastuttavasta Lillistä otin vielä lähtöpäivänä uusia kuvia. On se vaan kahdessa viikossa muuttunut ihan hurjasti!! Minun toipumiseni pentujen lähdön aiheuttamasta tyhjyydestä jatkuu edelleen. crying

Kevääksi ja kesäksi on suunnitteilla monenmoista, että eiköhän tämä tästä iloksi muutu.

Pilvin kanssa opetellaan olemaan taas "ihmisiksi" koiraporukoissa, Pyryllä vähän rallytokoa kokeillaan. Ei olla paljon missään oltu, kun kennelyskää on ollut liikkeellä, ettei pentuihin tartu.
Niin no, okei... näyttelymeininkiäkin on ohjelmassa. Ensimmäinen koitos on tietysti perinteinen "kotinäyttely" Tampere KV, jota ei voi jättää mistään hinnasta väliin. Pilvillä vielä tissit roikkuu ja karva on jotain... järkyttävää... siis mikä karva! Kaljuhan toi on, mutta on tässä vielä jokunen viikko aikaa. Otetaan se ihan kokemuksena ja käydään kavereita tapaamassa.
Ulkomaillekin on näyttelyreissua tänä vuonna suummitelmissa wink.

Kesää odotellessa... Vaikka lunta tulee taivaan täydeltä ja takatalvi pukkaa päälle. Ihan sama! Joka vuosi on kesä tullut smiley