Kuvat: Tuomas Mäenpää

Pilvi palasi ns. estradeille mammaloman jälkeen.
Koska Tampereen KV näyttelyn pitopaikka on 25 min. ajomatkan päässä kotoa, niin oli pakko Pilvi ilmoittaa sinne. Ajatus olikin, että ihan sama, missä kunnossa koira on pentujen jälkeen, niin sinne on päästävä. Emännällä  alkoi jo vuoden vaihteessa oleen vieroitusoireita. Viime kesä kun meni näyttelyriennoissa. Pentujen lähdettyä omiin koteihin, alkoi karva show. Kaikki aluvilla/karva oli sunnuntaihin mennessa lähtenyt.
Päällyskarvaakin lähti kourakaupalla. Nisät nöpöttivät vielä. Ei sentään enää roikkunut ja massuunkin oli karva kasvanut. Eli ei muuta kun kamat autoon ja heitin koiran perään ja iloisin mielin näyttelyyn cheeky 

Kelpaahan sitä nöpönisä-nakupellen kanssa mennä.... Kyllä mä oikeesti aattelin, että ei halvattu, täytyy ihmisen olla pimee, kun lähtee ton näkösen elukan viemään tuomarin eteen näytille.... Nauraa pian ittensä hengiltä kesken näyttelyn ja saan syytteen kuolemantuottamuksesta ja istun linnassa potemassa koiranäyttelykuumetta seuraavat viisi vuotta....

Päivästä kehkeytyikin oiken mukava. Ilma oli kun morsian ja aurinko paistoi lämpimästi... olishan sitä voinut jäädä kotiin haravoimaankin. No, turha enää rutkuttaa. Ei kun ovista sisälle....

 

Täytyy sanoa, että jos joku väittää, ettei Pilvillä ollut kiva päivä, niin saa kyllä haistaa juuri väännetyn  tortun! angel
Oli mukava tavata taas näyttelykavereita. Rupatella ja vaihtaa kuulumisia.

 

Tuomarina: Paula Heikkinen-Lehkonen

Pilvi sai mielestäni oikein hyvän asvostelun:

"Hieman kevyt kokonaisuus, vaikutelma korostuu koska voimakas karvanlähtö on vienyt turkin. Pieni pää. Keskiruskeat silmät. Hyvä ryhti ja ylälinja. Hyvä rintakehän syvyys ja tilavuus. Suorat eturaajat. Täyspitkä selän päälle kiertyvä häntä Hyvät takakulmaukset. Hieman kapeat takaliikkeet"

Tulos: VAL ERI

Huonompikin tuo olisi voinut olla tuohon kuntoon nähden.


 

Viime viikon olin tosiaan kurssilla ja siis pois kotoa. Mies oli koiraa täällä hyvin syöttänyt sillävälin. Katselin sitä, että on tainnut tulla vähän lisää painoa. Tanään käytiin vaakalla ja kappas!
Typsykkä painaa tasan 10 kiloa! JEE surprise Tämä koira painoi ennen pentuja 9 kiloa ja sitä ei saanut lihotettua millään. Näytti aina ihan alipainoiselta rotalta.
Ehkä sekin vaikutti arvosteluun.

Eli ei se tuomari kuollut nauruun, enkä minä joutunut linnaan, mutta Pilvi pääsi kumminkin lehteen wink. Pilvi siinä keskellä.
Pitäähän tällä nyt vähän reteillä. Töötit, göötit, jöötit, ihan miten vaan... taas julkisuudessa. 

Linkki alkuperäiseen juttuun:
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194742717306/artikkeli/albumi%20koiranayttelysta%
20hau%20hau%20hau%20vou%20vou%20vou%20siina%20on%20meidan%20tyomme.html )


Kopioitu juttu lehdestä:

Albumi koiranäyttelystä: Hau hau hau, vou vou vou, siinä on meidän työmme

Sen lisäksi, että paikalla valittiin kauneimpia ja komeimpia yksilöitä, oli tapahtuma jälleen kerran alan harrastajien ja hännänheiluttajien kohtaamispaikka.