Saatiin koirien kanssa kutsu viettämään mukavaa päivää mökille.  Aurinko paistoi ja oli aivan ihana kesäinen aamupäivä. Siispä koirat autoon. Mukaan pakattiin pelastusliivit karvakuonoille ja minä tietysti otin uikkarit. Ja ei kun menoksi! 

Voi sitä riemun määrää kun päästin koirat autosta! Hei täällä on muitakin gööttejä! Elsa ja Pipsa tulivat ihmettelemään, että ketäs nämä kovaääniset kaverit ovat ja totesivat, että onhan me tavattu ennenkin. Hyvin ne tulivat kaikki taas juttuun keskenään ja asiaa riitti.  Ja kun oli outo paikka, niin Pyry ja Pilvi nuuskivat tietysti nurkat ensimmäisenä. Kaksi höyryveturia kulki nenä maassa haistelemassa. Elsa ja Pipsa katselivat kummissaan, että mikä täällä nyt on niin ihmeellistä haisteltavaa.

Maikun  kanssa juotiin laiturilla hyvät päiväkahvit, nautittiin ihanasta säästä ja vaihdettiin kuulumisia, edellisestä kerrasta tuntui olevan aivan liian pitkä aika. Kävi ihana pieni tuulen vire, eikä ollut liian kuuma, laineet liplatti hiljaa laituria vasten. Luonto oli niin kesäisen kaunis! Nautinnollista! Siitä sai ammennettua voimia tulevaa talvea varten moneksi päväksi.

Kuulumisten jälkeen mentiin uimaan. Kun Maikku meni veteen kaikki neljä koiraa seisoi laiturilla rivissä kuonot pitkällä, pyllyt pystyssä ja kun oli mun vuoro mennä alkoi huutokonsertti. Ja mitä Pilvi teki? Hyvä kun ehti potkasta ittensä laiturista liikkeelle, niin se jo hyppäs veteen perässä.  Oli meillä naisilla hauskaa! Naurettiin Pilville mahat kippurassa! Tuh tuh tuh.... kuului selän takaa kun Pilvi ui 

On siinä kanssa ihme koira! Outo laituri, niin se ei päässytkään siitä suoraan takaisin, vaan se piti nostaa tai ohjata uimaan rantaan. Sit kävi niin, että meistä toinen ehtinytkään heti sitä nostamaan ja Pilvi räpiköi laituria vasten ja vajosi pinnan alle. Maikku sai sitä niskasta kiinni ja nosti ylös laiturtille. Glup! Hyvä, ettei pahemmin käyny  Siinä ei menny kun 5 minuuttia, niin se hyppäs taas veteen. Ei kun uimaan!!!

Mentiin sit koirien kanssa matalaan veteen kahlaamaan. Vähän turvallisemmille vesille...

 

Pyry nautti ihan silmin nähden ihanasta päivästä ja makkaran voimalla kävi vapaaehtoisesti oikeen uimassa :) Ja mä olin siitä taas ylpee 

 

Pilvi keksi välillä muutakin tekemistä kun vedessä kahlaaminen. Pienempiäkin keppejä olisi ollut tarjola mielen määrin, mutta kun koiralla on suuret luulot itsestään, niin eihän sellaiset kelpaa. Täytyy vaan ihmetellä, miten pienessä koirassa voi olla noin paljon tahtoa. Kuvista näkee hyvin kuinka paljon männynoksa on ollut veden alla. Koirilla oli mukavaa, mulla oli mukavaa ja Elsa & Pipsakin nauttivat vieraiden tuomasta vaihtelusta silmin nähden ja Pilvi sai vanhoja rouvia jopa leikkimään.

Kiitos Maikulle ja poppoolle ihanasta päivästä