Niin, joskus kaikki ei mene putkeen. Ja mennään metsään. Juuri kun eilen sain blogin päivitettyä niin sitten taas tapahtui odottamaton käänne. Olin jo latautunut siihen, että Hännätön tyttö on yksinäisen pennun kaverina luovusikään asti. Asioihin tulikin sitten yht äkkiä käänne myöhään illalla. Moona oli ensin ottanut tytön hyvin vastaan, mutta muutti sitten seuraavana päivänä mielensä ja niin tyttö palautui takaisin sisariensa pariin. Pilvi oli ulkona, kun typsykkä tuotiin pentulaatikkoon takaisin. Ensin sitä vähän haisteltiin, että mitäs nyt, mutta elämä jatkui sen jälkeen niin kun mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Eva kävi katsomassa penneleitä tänään ja otetiin kuvakollaasi pirpanasta päivää myöhemmin.

Hännätön tyttö <3

Pennut ovat oppineet parina päivänä uutta ja käytöksiin tullut muutoksia. Moni nukkuu kyljellään, ensi alkuun makasivat vain mahallaan. Haukottelu on tullut uutena juttuna mukaan. Samoin kiemurtelu, jolloin pennut kääntyvät kyljeltä toiselle selän kautta ja joskus jäävät makaamaan ketarat pystyssä ja nukahtavat kesken kääntymisen. Ne mussuttavat ja massuttavat nyt unissaan, näkevät varmaan maitoisia unia.

Jos käy maitobaarissa liian usein, niin voi käydä näin. Monen olotila voi olla sunnuntaina vilkkaan viikonlopun jälkeen tälläinen 

 

Siskonpeti on kova juttu. Pysyy porukka lämpösenä.