Syksy on ihanaa aikaa, minä tykkään ja koirat tykkää.

Mielestäni kesä oli liian kuuma, se ei sovi meikäläisen hipiälle ollenkaan. Koirien kanssa tuli käytyä luvattoman vähän lenkillä pelkästään kuumuuden takia. Minä en nauti yhtään +30 asteen helteistä.

Syksyllä saa vähän laittaa pitkähihaista päälle, mutta se ei haittaa. Luonto on tavattoman kaunis ja vaihtaa pikkuhiljaa väriään punaiseen, ruskeaan ja keltaiseen. Maa tuoksuu erlaiselle kun kesällä, sienille ja lahonneille kasveille, jotka valmistautuvat talveen. Ainoa huono puoli on hirvikärpäs-inhokit, jotka ovat ällöttävämpiä elukoita mitä tiedän :p YÄK!

Pyry on ihan selvästi sitä mieltä, että kuumalle kesälle toivotetaan hei hei ja toivotetaan raikas syksy tervetulleeksi.

Pelloilta on vilja korjattu ja päästään koirien kanssa isolle temmellyskentälle. Tosta pihasta pienin metsikön läpi heinäpellolle, siitä sänkipellolle ja edelleen rantaan mutaan kahlaamaan. Sitten kierretään metsäsaareke ja tullaan eri kautta peltoja pitkin takaisin. Siinä passaa juosta kieli vyön alla :)

Sitä riemun määrää kun saa painella vapaana kun taivaan lintunen! Läl läl lää, ota kiinni jos saat :) Littaleikkiin valmiina!!!

Ihanaa syksyä kaikille!

Toivotaan, että saadaan auringonpaistetta ja kuulaita syyspäiviä!