16.6. LAUANTAI
Lauantai aamuksi oli lähes kaikki pakattu autoon valmiiksi. Näyttelyteltta, retkituoli, näyttelypussukka, eväät, kumisaappaat (varmuuden vuoksi), tuulta ja sadetta pitävä takki, vaikka oli hellettä ja mukaan myös näyttelykärry. Otin pari takapenkkiä pois niin ei tarvinnu miettiä, miten kamat asetellaan. Aamulla vielä autoon koira, käsilaukku ja lentolaukku, jossa vaihtovaattelita. Ei muuta kun nokka kohti Helsinkiä ja navigaattoriin osote...
Joulukuussa vaihdoin autoa ja ensimmäinen kesä, kun autossa on ilmastointi! Kyllä se on taivaallinen keksintö heart

Saavuttiin näyttelypaikalle hyvissä ajoin, koska halusin vaan olla ja viettää rauhassa aikaa ja nauttia näyttelylyn tunnelmasta. Vinttikoiraradalla on JÄRKYTTÄVÄN kuuma. Auton ulkolämpömitttari näytti iltapäivällä +32´C Telttan kasauksen jälkeen oli tunne, kun suihkusta tulleella. Huh huh! Kyllä siinä helteessä varjoa kaipasi. Oli siis loisto juttu, että otin sen näyttelypaikalle ja yleensäkin matkaan.


Tuomari: Pekka Teini

Arvostelu:

Keskikokoinen, riittävän pitkärunkoinen ja erinomaisesti esiintyvä valionarttu.
Päässä erinomainen sukupuolileima, kauniit linjat ja hyvät värimerkit.
Hieno kaula, etuosan rakenne. Hyvä ylälinja. Hieman pyöreä lanne.
Raajoissa hyvä vahvuus ja kulmaukset tasapainossa.
Hyvä käytös.
Hyvä turkki, riittävä askelpituus.


Sijoitus ERI2 SA  VAL2

kuusi narttua "paras narttu" kehässä ja pudottiin siitä pois.

Olen sllti tyytyväinen, koska Pilvin käytös oli valtavan hienoa, kuin vanha kehäkettu. Käytöksestä olen mahdottoman ylpeä! Kasvattajaltakin tuli siitä hienoa palautetta, mikä myös lämmitti sydäntä, helteisen ilman lisäksi.
Jokaisen koiran omistajan mielestä oma koira on aina maailman, parhain, kaunein ja muutenkin hienoin ja rakkain. Niin minukin mielestäni, joten jos tuomari sitä mieltä, että ei sijoituta, niin silti minulla on ihana koira heart
Olin iloisella mielellä näyttelyn jälkeen.
Sitten vaan kamat kasaan ja navigaattoriin seuraava osoite... Pyhtää.

Me vietettiin jo perinteiseksi muodostunut kesäinen viikonloppu Ninnillä ja Jarkolla. Pilvi sai leikkiä ja riekkua veljensä Fabin kanssa pihalla mielin määrin pitkän päivän päätteeksi.


17.6. SUNNUNTAI
No niin! Sää olikin aamulla jotain ihan muuta kun mukava. Kylmää. Lämpötila +13´C ja vettä luvattu koko päiväksi. Voi kettunen sentään!
Nakattiin Ninnin kanssa mun autosta kamat Halosten isoon pakuun ja koirat kanssa ja sit näyttelypaikalle. Ilma oli sellainen , että taatusti tulee vettä. Teltta pystyyn ja hyvin maahan kiinni. Tuulikin näytti yltyvän. Mieliala ei ollut häävi ja aloin jo manaileen Ninnille... Pilvi sitä ja Pilvi tätä... kato ny... ei tästä tuu mitään. Onneksi se siitä koheni taas tappiinsa ilmasta huolimatta kun gööttien aika tuli ja alkoi tiputtamaan vettä taivaalta. Tihkusade oli kyllä jo siinä vaiheessa unohtunut.


Tuomari: Tanya Ahlman-Stockmari

Arvostelu:

Ernomasta rotutyyppiä oleva kaunislinjainen narttu.
Hyvä pää ja ilme.
Hyvä eturinta.
Erinomainen pitkä rintakehä, tiivis ylälinja.
Hyvät takaraajat.
Hyvä lihaskunto.
Puhtaat värimerkit.
Liikkuu hyvin.


Tuomari oli tiukka, vain yksi uros ja kolme narttua sai SA:n.
 
Kun Pilvi oli narttujen ykkönen ja Cacibin , niin minä tietysti spontaanina ihmisenä, en pystynyt iloa pidättelemään, vaan hypin ilosta "WOHOO!! Kiitos kiitos kiitos.." Voi kun mä olin onnellinen. Tuomariakin nauratti coolSitten vielä Roppi valintaan. Kehässä vastustaja Ninni ja Fabi, sisarukset laugh Oli meillä hauskaa. Voi veikkonen!
 Ja kun tuomari siinä ruusukkeet kädessä seisoi virnuilemassa, niin aattelin, että mitäs nyt. Vasta kun sain ROP ruusukkeen käteen ja Ninni tökkäs ja sano "Onneks olkoon", niin mä tajusin, ei halvatun papat. Mehän niin ku voitettiin! Samat mesomiset taas "JIHUU!! WOHOOOOO!!! Voi vitsi... Ei oo totta!!! Saako tuomaria halata???" Sai kuulemma ja halasin tietysti.

Vähän aattelin kyllä jälkikäteen, että ei helvatti! Miltähän se mahtoi näyttää kun  aikuinen ihminen hihkuu ja hyppii kun lottovoiton saanu... Mutta jos on niin iloinen, ettei pysty oleen ihmisiksi...
"Haittaakse??"

Pilvi siis ERI1 PN1 CACIB ROP

Ja sitten ylpeän omistajan ottamia palkintokuvia: