Päivitellään nyt taas kun innokkaita kuvien katselijoita on. Sivut on olleet gööttikansan vaelluskohde viime päivät, mutta onhan se ihana tänne kirjoittaa kun tietää, että ihmiset ovat kiinnostuneita. Tylsää sekin olis jos kukaan ei kävis  ittelleni täällä naputtelisin. Ja nyt on kiva kun mulla on koko viikko aikaa seurata pentulaatikon tapahtumia. Ensi viikolla vasta töihin, nääs!

Jonkinlaista ruuhkaa näkyy pukkaavaan maitobaariin ja kaikki tietysti haluat olla ensimmäisiä. Tässä porukassa ei jonotusnumeroita tunneta.

 

Tänään pienokaiset jo nukkuvat vieretysten ja toistensä päällä. Eikä koko ajan tississä kiinni.

Kaverista pitää ottaa tukea ja ponnistaa oikealla nisälle.

 

Vilkasta porukkaa, täytyy tassulla pitää kiinni, että saa "ruskeaa poikaa" pestyä. Tämä tapaus oli jo kalvojen sisällä tassut pystyssä ja potki vimmatusti, että päästäkää nyt hisiläinen mut ulos täältä!!

 

Vielä saa koko porukan kuvaan. Taitaa olla Maikun ottama kuva (Kävi meillä syömässä puoli litraa lakritsijäätelöä ja pentuja kattomassa. Hih )

 

Tungosta on.

Sen huomaa, miten pienet pirpanat voimistuvat hetki hetkeltä. Pojilla paino noussut tosi paljon, tytöillä maltillisemmin. Ääntely on nyos lisääntynyt selvästi. Vaativaa mekastusta ja välillä pitää höpötellä nisä suussakin. Ja tuo porukassa nukkuminen on myös uus juttu.

Pilvin petaamis vimma vaan säilyy. Oma kangaspeti saa välillä kyytiä ruopimalla. Vanha päiväpeitto on vielä takkahuoneessa myös ja sitä käydään pöllyyttämässä niin että se on ihan nurin päin ja eri paikassa. Ei tarvinnut kun 5 minuutiksi poistua, niin sohvalta, johon olen pedin tehnyt itselleni. Oli kaksi tyynyä ja koko hyvin pedattu petto riepastu sillä välin lattialle. Ja lisää tavaraa lentää lattialle!! Nyt pitää mennä kattomaan jo. Läähätystä ja itsekseen murmutusta kuuluu... 

Näihin tunnelmiin päätän päivityksen tältä päivältä.