Olemme oppineet hiihtämään sisällä koko porukka.
Takkahuoneessa on välillä ahdasta ja tunkua portilla. Olohuoneeseen pitää päästä painimaan ja leikkimään. Pennut ovat muuttuneet pieniksi riiviöiksi jotka purevat terävillä nuppineula-hampaillaan kaikkea mikä sattuu eteen tulemaan. Ja jos ei tule eteen, niin sitten mennään purtavan luo.

Hauska huomata, että kun on töissä tai ollut nukkunassa ja sitten tulee pällistelemään ja huhuilemaan, että: "onkos täällä ketään hereillä?", niin pieniä päitä alkaa kuikuileen sieltä täältä ja usein koko kööri könyää tohon portin eteen, että juu, täällä ollaan ja mekin tultais kanssa vähän tervehtiin. Kävellä hipsuttelevat perässä smiley



Pyry on ollut vähän sivusta seuraaja. Se ei oikeen ole tiennyt, etä mitä hiivatin kääpiöitä miellä on ja nyt ne ovat lähteneet liikkeelle ja välillä juoksentelevat. Kummallisinta niissä on se, että pyrkivät Pyryn seuraan. Se on ollut muutamana päivänä hyvin ihmeellistä. Eilen oli hauskaa kun myöhään illalla töistä tulon jälkeen pirpanat oli hereillä ja mentiin olohuoneeseen taas touhuamaan, niin Pyry alkoi osallistua asiaan. Ei kulkenut pitkin seinän virustoja murmuttamassa, että voitteks te mennä pois ja jättää mut rauhaan. Piti siinä kiireesti kaivaa kameraa esille. Voi mahdoton, että sitä oli kiva katsella. heart Varsinkin hännätön tyttö tuntuu rakastuneen Pyryyn. Seuraa, kulkee perässä, nuolee suun pieliä ja jos Pyry mörähtää, niin se menee heti selälleen. Tyttö hakeutuu koko ajan uroksen seuraan cheeky Töpö tyttö, joka on ollu kanssa aktiivinen kulkuri ja ihmisistä kovin kiinnostunut, on myös ihastunut Pyryyn. Rakkaus ei ole vielä syttynyt.
Mietin, että suhtautuvatko kaikki urokset näin suopeasti ja hoivausviettisesti pentuihin? Pyryllä on aina ollut pehmolelut lähellä sydäntä. Ottaisin mielelläni kommentteja vastaan!!

  
Pyryn ja Hännättömän tytön rakkaus heart 
Vai voiku joku toisin väittää! HÄ! Ilmottautuu sitten heti tänne, kiitos! laugh

  
Minäkin haluan olla kaveri!!! Ihana uusi ystävä.