Aika käy vähiin....
Pennut ovat pian 8 viikkoa ja jokaisella on koti valmiina odottamassa uutta tulokasta. Ainoat, jotka eivät siihen ole valmiina ovat, minä ja Pilvi.
Pilvi imettää vieläkin välillä pentuja. Se on ollut maailman kärsivällisin äiti, antanut itsestään kaiken pentujen hyväksi. Hoitanut, leikittänyt, vahtinut ja paimentanut.

Kolme pennuista lähtee perjantaina, yksi lauantaina ja kuun vaihteessa viimeinen. Se on hyvä asia, että yksi jää vielä vähäksi aikaa, koska Pilvi on niin henkisesti kiinni ipanoissa. Olisi liian rajua viedä siltä kaikki kerralla pois. Ne, jotka Pilvin ovat tässä äitiydessä nähneet, tietävät miten "vakavasti" se on hommansa hoitanut.

Kiva nähdä ajan kanssa mitä kaikista tulee ja minkä näköisiä. Uskon, että ainakin kolmea tullaan jossain vaiheessa näkemään näyttelyissäkin.
Alkaa olla haikeutta ilmassa. crying

Pennuista laitan tänne nimet ja pönötyskuvat, kun töiltä, pissa- ja kakkarallilta kerkiän.
Meille on myös tulossa viikonlopuksi kauan odotettuja vieraita!! Pilvi saa taatusti muuta ajateltavaa kun pesästä lentäneet pennut. Pyry lähtee viikonlopuksi hoitoon, kun taloon tulee ihmisten lisäksi  kolme uroskoiraa, joista yksi on Pilvin veli, Fabi. Ja voin kertoa, että menoa melskettä piisaa koko viikonlopuksi, jos vanhat merkit paikkansa pitää cheeky

Pari kuvaa "riiviöistä"

 
Ja irvistely vuoro siityi hännättömalle tytölle. Läl läl lää!!!
Yks istuu lelulaatikossa irvistelemässä! Ja toinen heittää "läpyn" cheeky