Tuomarina gööteillä oli norjalainen Eli-Marie Klepp,

koiria oli ilmottaunut 13, joista narttuja kuusi.

Tämä tuomari tykkäsi selkeästi isommista nartuista, eikä tälläisistä pienistä sporttisista veijareista kun Pilvi. Kehässä mentiin nätisti ja saatiin ERI, eikä sitten muuta.

Päivä oli muuten tosi onnistunut ja kiva. Näki tuttuja ja tarinaa piisasi. Tuli riemuittua ihan sydämen kyllyydestä Maipen ja Pena-gorgin loistavasta menestyksestä. Voi sitä riemun määrää Nauru!! No, Penahan on päivälleen Pilvin ikäinen.

Minun mielestäni näyttelyt on aivan loistavia paikkoja tavata tuttuja, samanhenkisiä ihmisiä ja höpistä ajan kanssa koirista ilman minkäänlaista kiirettä. Joskus tietysti harmittaa kun ei tule menestystä, mutta tiedän, että Pilvi on kovin pieni ja sille tuomarit toivovat lisää massaa jne. se on kuultu niin monta kertaa, mutta näyttelyt ovat minulle mukava harrastus, siitä kiitos Pilvin kasvattajalle, joka tämän kipinän on saanut aikaiseksi  Silmänisku

Tässä ennen tätä päivitystä tuumailin, että ihan sama miten Pilvi näyttelyissä pärjää, niin tänne sen kirjaan joka tapauksessa. Vaikka tuo "piharakki" heitettäisiin ilman arvostelua kehästä pihalle!

Joskus niin ärsyttää se, että jotkut päivittelee sivuilleen vain täydellisiä näyttelytuloksia ja silloin kun kaikki on mennyt viimesen päälle, mutta jos hommat ei mene nappiin, niin niistä ei kerrota mitään. Tai sitten kerrotaan vain joistain määrätyistä koirista tuloksia, vaikka ko. koira pärjäisi yhtä hyvin tai huonosti, jopa samassa näyttelyssä. Enkä tarkoita nyt tätä Tampereen näyttelyä.