Joka päivä tapahtuu jotakin edistystä pentujen kehityksessä ja sen nopeus vaan aina jaksaa hämmästyttää. 

Tuli tässä eilen illalla mieleen luonto ohjelma, jossa muistan nähneeni sellaisen pätkän, jossa jääkarhu työntää itseään jäällä eteenpäin kaula alhaalla ja pylly pystyssä. Ittekseni tässä pentulaatikon vieressä ääneen naureskelin, että nämä meidän paksut makkarat menevät melkein samalla tyylillä nisille  

Tässä riemurasian versio:http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=5011

Takapään harjoitukset ovat alkaneet. Jaloilla ponnistetaan pyllyä ilmaan ja kun kintut ovat kun sammakon koivet, niin välillä mennään nurin ja selälleen. Ihan kun olisivat järjettömässä maitohumalassa. On aikas hauskan näköistä. Pennut myös nukkuvat nykyään hyvin paljon jo kyljellään.

 

Painot ovat pojilla nousseet jo yli 600g:n ja tytöt ovat vähän pienempiä noin 450g. Hännätön tyttö tulee jälkijunassa 380g painolla.

Myös eilen illalla pentuja käsitellessäni huomasin silmien olevan hieman raollaan ja ne varmaan avautuvat ihan lähiaikoina kokonaan ja koska olen tälläinen oppimaton kotikuvaaja, niin ilman salamaa en osaa ottaa kunnon kuvia. Joten tuskin kunnollisia otoksia ei ole hetkeen tarjolla. Annetaan penneleiden silmien avautua kunnolla.

 

Pilvi täyttää edelleen äidilliset tehtävänsä täysin moitteettomasti <3

Päivittelen taas loppuviikosta lisää kuulumisia