Kun kerran näyttely oli peräti naapurikunnassa, niin pitihän sitä ottaa loman jatkoksi vielä palkaton vapaapäivä ja osallistua. Kauniit ilmat sen kuin jatkuivat. Ihana aurinkoinen päivä ja liiallinen kuumuuskaan ei haitannut.

Ennen näyttelyyn menoa ajattelin poiketa Idea Parkissa katsomassa onko Kiroileva Siili "Juoruillaan!"-paitoja vielä jäljellä ja olihan niitä. Joten kassan kautta ja sitten Valkeakoskelle...

Tuomarina oli Zoran Brankovisch, Serbiasta.  VAL1 ERI SA PN4

Arvostelu:

"Good size & format. Nice head. Dark eyes. Good set ears. Strong neck. Good tup & bottonlines. Good set tail. Enough deverloped chest. A little bit loose in elbows. Nice coat, colour, temperament."

Sitten olikin päivä pulkassa, vaikkei talvi vielä olekaan. Siinä tuli pulistua taas paljon koiramaisia juttuja. Maikku oli ihaillut aiemmin mun paitaa ja sai siis lahjaksi ihan oman mageen Kiroileva Siili paidan!!

Siitä kamat kasaan ja kotia kohti. Päätin poiketa vielä kaupassa omalla kyllällä. Jätin takaluukun auki ja laiton muut ovet lukkoon. Oli sen verran lämmin päivä, etten viittinyt jättää vain ikkunoita raolleen.

Oli siinä kuulkaa Viitasen akalla ilmeet, kun tuli kaupasta.  Takaluukku oli edelleen auki, mutta koiran häkin ovi oli auki 15 senttiä. Mitä helv.... Aattelin, että Pilvi ei kyllä osaa karata, se ei ole koskaan edes yrittäny häkistä ulos ja on ihan tyytyväinen kangashäkissäkin. MISSÄ ON MUN KOIRA!!! ... 

Sitten alkaa kuulua tuttua naurua ja minä kattelen, että kuka nauraa. Maikku perkele!!  Selitys kuului: "Se halus pissalle!" No voi juma!!!! Maikku oli ollu samassa kaupassa ja nähny Pilvin ja menny jutteleen. Pilvi oli sille kuulemma sanonu, että sillä on pissa hätä ja Maikku oli vieny sen piipille, muttei uskaltanu mennä kun ihan lähelle, etten minä hätäänny kun tulen kaupasta.

Tarinan opetus: Älä osta ystävälle paitaa, se pöllii sun koiran ja tekee jäynän kun tulee tilaisuus!!