Hupsista kun aika mennyt äkkiä! Tänään on jo torstai. Pennut kasvavat ihan silmissä ja Pilville ruoka maistuu koko ajan paremmin ja hyvä niin. Huomenna otan vielä muutaman purkin lisää Recoveryä saa pistää vähän nappuloiden joukkoon, nyt kun on syömisen makuun taas päästy.

Niin ja onhan noita kuvia tullut muutamia otettua 

Jos jonkinlaista nukkuma tyyliä. Pennut selkeesti kierähtelevät nyt enemmän selälleen ja takaisin liikkuessaan ja kiemurellessaan pentulaatikossa.

 

Tällä hännättömallä tylleröllä on kyllä ihan omat joka lyylin vapaa tyylit. Tässsä aamutyyli...

... ja tässä iltapäivätyyli.

 

Mannekiinia ei olisi huvittanut vähääkään seistä sekunttia paikallaan!

On tässä tullut väkästettyä Pilville käsityö kaapista lötyvästä Isoveli-langasta  Hö, vaaleanpunaisesta tietysti!  kaikkihan sen nyt olis arvanut, tissisuoja vai koiran toppi tai jotakin sinne päin. Ihan vaan virkkaamalla pitkiä pylväitä aloitin, eikä mitään mielikuvaa miten pitäisi tehdä. Tupsut on selässä nappeina, kun isoja sellaisia ei sattunut kotoa löytymään. Kyljestä mahan alta toiseen kylkeen on vanhasta froteelakanasta ns. vuori ommeltu ompelukoneella. Takaosaan pingotin kuminauhanja sik sakilla kiinni, että takana roikkuvat tissukat pysyvät  sisällä lämpimänä, kylmältä lumelta suojassa. Eteen piti tehdä vielä tuki, kun ekan käyttökerran jälkeen tuo tekele meni makkaralle kohti takapäätä. Meni tossakin muutama päivä. Tässä on monta viikkoa aikaa Pilvillä juosta tissisillään pakkasessa, joten virkkaa täräytin sitten ton aikani kuluksi. Joo. Naurakaa vaan!!! Minusta tuo tuntui kovinkin tarpeelliselta näissä noin -10 asteen pakkasissa.

Koko pesue, vasemmalta oikealle (ensin työnimi ja sitten paino puolen päivän aikaan)

Hännällinen tyttö 320g, Harmaa poika 385g, Hännätön tyttö 320g, Töpö tyttö 348g, Ruskea poika 387g

Hännätön tyttö oli syntyessään porukan pienin 179g ja hienosti kirinyt  porukkaa painossa kiinni. Olen sitä tissille välillä nostanut kun pojat meinas sitä jyrätä. Siinä osa syy.

Pienet pyllyt rivissä! Joka häntä mallia löytyy!!

Mitä saisi olla? Mitä laitetaan??  Haittaaks se? Ai niin, Putous tulee vasta viikonloppuna!!