Kyllä on hellettä riittänyt, huh huh. Joku voisi pihalta laittaa jo lämmityksen pois päältä. Kyllä jo tarkenee!!! 

Ja pitäähän sitä koirille keksiä jotain kujeita kun on näin lämmintä, eiks vaan??

Ja minun mielestäni tämä näytti oikein hyvältä paikalta tehdä koirille jäynää ja kas kummaa kun löytyy ihan keskeltä takapihaa. Ja ei kun tuumasta toimeen. Bikinit kun oli päällä jo valmiiksi, niin ei haittaa vaikka roiskuu (eräistä syistä en sitten bikini kuvaa laittanut blogiin, jotta lukijat säilyy )  Ensimmäinen yritys meni plörinäksi, kun koirat taisivat lukea ajatukset ja painelivat karkuun pitkin pihaa, eikä houkuttelemallakaan saanut tulemaan lähelle. Tänne vaan!! Tulkaas ny, mulla on telle kiva yllätys!! Äkkiä, hopi hopi, tänne katsomaan!...

Ja toinen yritys palkittiin 

Sain Pyryn kiinni ja pakollisen kastamisen jälkeen piti itteensä hingata ja kieriskellä villiintyneessä kukkapenkin osassa. Seuraavana oli Pilvin vuoro. Ja haastetta taas piisasi, mutta ahkeran yrittämisen jälkeen Pikkarainen sai kylvyn. Eikä yhtään laittanu hanttiin. Pilvi tykkää vedestä, vaikkei ihan itse sinne menekään.

Varmuuden vuoksi pitää olla varuillaan jos sattuu kolahtaan uudelleen kohdalle. Ja niinhän siinä kävi. Uitin koirat sittentoistamiseen. Käyttäen hyväkseni Purun pallohulluutta. Molskis ja loiskis. Vesihän on kun linnunmaitoa tossa noin 6000 litran muovilätäkössä.