Sattuipa kerran reissullansa... Ukrainan näyttelymatkalla samalle matkalle Tiina Havu, Pieksämäen likka. Tultiin hyvin juttuun ja meistä tuli facebook-kavereita. Tässä taannoin Tiina kyseli opiskelun tueksi projektikoiria. Sain Pilvin siihen porukkaan. Tuo kun on lahanlainen ja massaa tarvisi lisää. Meni siinä tovi, jos toinenkin. Olin asian jo vähän unohtanut, vaikka Pilvistä laittelin sähköpostilla jos jonkinlaista tietoa.

Sitten tuli juoksu, uros ja ultra, että pentuja tulossa. Tiinan kanssa alkoi yhteistyö. Mietin siinä pentunappulaa ja hyväksi vaihtoehdoksi löytyi Golden Eagle. Päiville se passasi, että valitsen ruoan. Siinä on suhteellisen vähän lisä- ja säilöntäaineita. Eihän sitä ihminenkään niitä itseensä tykkää ahtaa, mitä lie niistä tulee. Tiina kun opiskelee loppumetreillä koirien ravitsemusterapeutiksi niin otin kaiken tiedon avosylin vastaan. Huoli Pilvin jaksamisesta raskaus ja imetysaikana pieneni kun sain hyvät ruokinta ohjeet. Olen onnekas kun sain Pilvin projektiin mukaan!!!

Laktoositonta raejuustoa, kalaa, naudan jauhelihaa, kypsää kananmunaa, oikeassa suhteessa, pentunappuloiden lisäksi ja hyvin tuntuu maistuvan. Ruokahalu on siis palannut. Jippii 

Lisäksi maitohappovalmistetta, kivennäisvalmistetta, B-liuosta, E-vitamiinia, lohiöljyä, c-maxia

Että jos jollain on ongelmia, niin suosittelen. Kyllä tämä on hyvin toiminut, vaikka asutaan kaukana ja ollaan etäkoirana.

Tässä Tiina Havun sivut:

http://www.koirahieronta.suntuubi.com/?cat=0

 
Sitten tuli kamalia uutisia. Uutinen levisi kuin kulovalkea Facebookissa. Penturuoka Bento Kronen olikin Savulle myrkkyä, aiheutti epilepsia kohtauksia ja koitui lopulta pienen koiran kohtaloksi. Milla sai pitkän odotuksen jälkeen vahvistuksen vahvalle epäilylleen patologin lausonnon muodossa. Aamulehtikin uutisoi asiasta pariinkin kertaan verkkosivuillaan ja Milla kirjoitti Savun tarinan blogiin, joka oli aivan loistava juttu.
 
Juu, myönnetään. Minulle tuli iso itku sitä lukiessa. Voin vain hiljaa mielessäni kuvitella miltä Millasta tuntui ja kun kuvittelinkin itseni siihen asemaan, niin tuntui tosi pahalle. Tunsin valtavaa myötätuntoa. Oli hyvä, että Milla jaksoi jakaa asian suuresta surusta huolimatta ja kirjoittaa koko pitkän tarinan.
 
Tässä linkit Aamulehden juttuihin:

06.01.2012 kirjoitus: http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194713697282/artikkeli/tassako+syy+savu-koiran+kuolemaan+.html

Iltalehti 09.01.2012 www.iltalehti.fi/uutiset/2012010915046232_uu.shtml

 

Päätös siitä, että Pilville annan suositellut vitamiinilisät saivat vahvistukseni. Silläkin uhalla, että minulle nauraisivat naurismaan naatitkin. Ihan sama! Naurakoon. 

 

 
Kaikesta huolimatta Pilvi voi paksusti ja käytiin Lempäälästä eilen hakemassa pentulaatikko. Odotusta kun on enää noin 2 viikkoa jäljellä. Heitin sinne vanhan päiväpeiton ensi hätään pohjalle. Tutustumiskäynti aiheutti mahdottoman petausvimman, siinä sai peitto kyytiä ja kun se meni ohi. Suoritettiin peitto ja sitten päästiin ottamaan kuvia 
Pilvin petulaatikkoon tutustumis poseeraus.
 
Takkahuone, Pilvin oma yksiö pentuaikana.
 
Mammamassu  (takana näkyy porttia, joka on olohuoneen ja takkahuoneen välissä)
 
Mammamassu 
 
Pakkasta noin -14´C Ihana aurinkoinen keli. Käytiin pellolla koirien kanssa hengailemassa.
 
Mikä auringonpaiste!!!! Ihanaa 
 
Pilvi: koira ei jaksa kun hölkätä vatsansa kanssa ja kun ei pysy Pyryn perässä niin sit pitää huutaa 
 
Pyry, keppihullu pöhkö 
 
Näillä mennään ja pistän taas ensi viikolla uusia kuvia  Pakkasen piiskaamaa päivänjatkoa!!