Pilvi on edelleen osoittanut loistavia äidin taitojaan. Ei ole pentujen hoitoon tarvinnut puuttua millään lailla. Pieniä tyttöjä vain nosteltu parhaille nisille silloin tällöin. Siivoo, putsaa, nuolee, ruokkii, hoitaa, ihan itse, niin ku kuuluukin. Alkuun pari ekaa päivää meni opetellessa ja pentuja vahingossa potkiessa, kun ei ollut kokemusta.

Pennut ovat kovasti kasvaneet, painot kaikilla nousseet. Maitoa tulee hyvin ja kaikki saavat voimajuomaa riittävästi. Kun maitobaari aukeaa, syntyy ryntäys. Kun kaikki ovat saaneet kyllikseen, niin porukkaa tipahtelee pikkuhiljaa unten maille, kunes kaikki makaa, kuka mihinkin sammuneena, kyljellään, selällään, mahallaan ja yleensä kielet pitkällä. Mussutellaan ja massutellaan vielä unissaankin.

Vaappuvat kävelyharjoitukset myös jatkuvat. Pirpanat liikkivat puoliksi ryömien ja puoliksi hoiperrellen kintut koikussa. Tasapainon pettäessä kellahtavat hepsankeikkaa selälleen. Monesti uni tulee kesken harjoitusten, kun moottori hytyy  pentu putoo vatsalleen ja nukahtaa siihen paikkaan. Välillä hoipertelevin askelin haetaa sisarusten vierestä mukavaa nukkumapaikkaa.

Silmät ovat kaikilla raollaan. Luomet alkoivat liikkua noin päivää kahta aiemmin, ennenkun ensimmäiset raottivat silmiään. Tuskin mitään näkevät, hahmoja ja valoja vain.. 

Tässä hetki sitten otetut kuvat kun natiaiset nukkuvat:

Harmaa poika

 

Ruskea poika

 

Hännätön tyttö

 

Hännällinen tyttö

 

Töpö tyttö

 

Pyry on päässyt vähän haistamaan pentuja ja pyllyjä ja voi veikkonen kun sillä oli jännää!!! Ihan varovaisesti haisteli, että mikä tää oikeesti on ja jumankekka... se liikkii ja pitää ääntä..... peruutus  Oli se huvittavan näköistä.Tykkäs kamalasti, niin kun aina pennuista. Pilvi ei ollenkaan välittänyt, jonka kyllä tiesin. Oli jotenkin ylpeän oloinen ja siitä voi lukea, että se kertoi Pyrylle pentujen olevan HÄNEN. Pyry jäi haistelun jälkeen tohon portin taakse päivystämään, että joko sitä leikikaveria sieltä kohta tulee. Tuumasin sille siinä, että ei ne nyt kuule ihan niin nopeesti kasva, että odottamalla saat kaveria! Hah! Siitä tulee taatusti kärsivällinen, hoitava ja hyvä "isoveli" pentusille kun tosta vielä kasvavat. Koko ajan siinä oli kaksi aikuista kädet valmiina JOS tulee jotain. Tilanne oli koko ajan sellainen, ettei Pyry olisi missään vaiheessa entinyt tekemään mitään. Pyrykin on portin ulkopuolella nyt rauhallisempi, kun se on nähnyt itse, että mitä täällä takkahuoneessa on, kun hänet on omasta yksiööstään häädetty olohuoneen puolelle.

Ensi viikolla taas päivitellään lisää kuulumisia, varmaan alkuviikosta kun on muutama vapaapäivä