Tämä oli sellainen näyttely että olisi voinut jättää väliin.

Koiria oli 12 kappaletta. Yksi uros sai ERIn, mutta ei SAta. Tarkoittaa siis sitä, että serti ja cacib jäi uroksilta saamatta. Olisi ollut monta hyvää urosta!! Voin sanoa, että kyllä me katteltiin siinä kovasti toisiamme narttujemme kanssa. Talvitiellä oli siinä pari harjoittelijaa opissa... Tunnelmat olivat tätä luokkaa, ennen narttukehää

Kuva: Sari Pitkänen

 

No okei vähän on peilausta, mutta tunelma oli surkee. Nartuista 3 sai ERIn ja viimeinen SAn, kun koirat loppui...

Näin kirjoitin foorumillekin: "Pilvi oli siinä samaisessa valioluokassa (kun  Jaxonville Peggy Pikseli) kun sitä arvostelua siinä tuomarin edessä olin odottamassa, niin Talvitie kysyi, että "Ai, siinäkö ne nyt sitten jo oli, aijaa." Kehäsihteeri siinä katteli cacib ruusuketta ja hipelöi papereita, kun Talvitie höpötteli, että: "mitäs sitä tekis, no onkos meillä niitä nauhoja, että annetaan ny vissiin sitten"

Pilvin arvostelu:

"Kevyen ja korkearaajaisen vaikutuksen tekevä kuitenkin hyvän tyyppinen narttu. Oikea päänmalli. Rintakehä saisi olla tilavampi. Pysty olkavarsi ja löysät kyynärpäät. Riittävät takakulmaukset. Litteät etukäpälät (oma huom. Ei todellakaa!!!)  Liikkuu kovin leveästi edestä. Erinomainen karvanlaatu."

Tällänen tapaus tällä kertaa.