Lumi saapui meillekin!

Voi miten ihanaa. Minä tykkään. Ei kuraisia koiria ja täällä maalla katuvalojen ulottumattomissa on jokseenkin valoisaa. Pihavalot pääsevät oikeuksiinsa.

Talven tunnelmaa 

 

Pilvin astutuksesta tuli tänään 17 päivää. Ultra on varattuna 23.12. heti aamusta.

Se riittää minulle joululahjaksi, että siellä on penneleitä. Mies on saanut Pikkaraisen syksyllä syömään ja painoa on kertynyt kilo lisää, arvioisin, että paino on noin 10 kg.  Pilvi näyttää jo ihan koiralta, eikä miltään kuivan kesän oravalta. Paino on varmaan hyväksi, jos on pieniin päin. On odotus ja imetysaika, varsinkin jälkimmäinen on kuluttavaa aikaa.

Hauskaa, miten paljon ihmisiä kiinnostaa. Blogissa on ollut mahdoton vilske astutus uutisen jälkeen. Tuntuu kyllä tosi kivalle, että ihmiset käyvät täällä lukemassa. En siis kirjoittele tyhjille ruuduille. Siitä kiitos kaikille kävijoille. Ja jaksakaa välillä heittää kommenttejakin 

Pilvi ottanut Pyryn sängyn omakseen kun on tyynyjä. Ja onhan siinä Kirsin  tuoma tyylikkäistä tyylikkäin pehmuste. Muuten Pariisista asti. Kyllä siinä kelpaa köllöttää 

 

Ennen kun Joulu tulla tupsahtaa sisään ovista ja ikkunoista, niin minä lasken päiviä (laskee muutama muukin ) siihen ultraan.

Ja voitte olla varmoja, että sinä päivänä viimeistään, tämä blogi päivitetään.

Oli sitten tulos mikä tahansa. Mutta pidetään peukkuja    

Hyvää joulun odotusta kaikille ihanille lukijoille tasapuolisesti