Kuvat: Inka Mattila

Tiistai päivänä meillä kävi mielusia vieraita.
Koiratkin saivat leikkikaveria.
Inka kävi poitsun kanssa hakemassa raparperin taimen . Siitä saa tänä vuonna jo kiisselin aikaiseksi. Samalla kaivoin kaksi laatikollista perennan taimia mukaan. Niillä saa jonkun ajan päästä ison kukkapenkin aikaiseksi. En edes tiedä montaako lajia pistin mukaan... melkein 20, ehkä.
Mukana oli molemmat göötit Onni ja Tiuku. Ihastuttavia tuttavuuksia cheeky
Onni oli varsin ihastunut Pilviin, sen iloisuuteen ja leikkisyyteen. Niistä tuli heti parhaat kaverit. Painattivat menemään kimpassa peräkanaa pitkin pihaa. Pyry tietysti tapansa mukaan välillä osallistui kisaamiseen ja välillä toimi poliisina.

 
Onni vetäisi korvat taakse sitten taas mentiin!! Siinä olikin oikein leikkisä vanha herra.


Onni vauhdissa. Kivaa!!!

Tiuku olikin sitten ihan luku erikseen. Luulin, että meillä oli hyvin aidattu takapiha. Jonka Tiuku kyllä sitten osoitti tosiaan luuloksi. Ensi töikseen se tutki aidan vieriä pitkin alueen ja kartoitti mahdolliset pienet kolot ja poistumisreitit. Sitä sai jatkuvasti huudella aidan toiselta puolelta. Jos aidassa oli pienikin rako alareunassa, niin Tiuku meni mahalleen ja ryömiä suikkasi sieltä toiselle puolelle. Siellä tuntui olevan paljon mielenkiintoisempaa tutkittavaa kun takapihalla. Eikä sitä muiden leikit kiinnostanu. Meni omia menojaan cheeky Sen verran sitä takapihallakin tosin nähtiin, että saatiin jokunen valokuva.

 
Tiuku edestä ja toisessa kuvassa näkyy pelkät villahousut.

Ikäiseksiin ihanan reippaita veijareita molemmat. Ikää molemmilla yli 10 vuotta.

Ja koska aamupäivä oli ihanan lämmin ja aurinkoinen, niin nautiskeltiin kahvit, pannarit ja mansikat jätskillä ulkona terassilla.

 
Pilvillä ja Pyryllä oli oikein lystiä. Kiittävät Onnia ja Tiukua kyläilystä, sekä jäljelle jääneistä savusorkan jämistä wink Tavataan toistekin!