Maitobaari tuntuu olevan auki 24h. Pilvi on pienestäkin vikinästä heti katsomassa mitä laatikolla tapahtuu. Takkahuoneen ja olohuoneen välissä on korkea portti, jossa saa olla portsarina. Kun en ole takkahuoneessa. 

"Pennut nukkuu, haluan olohuoneeseen....

(kuuluu äänähdys) portti auki, kiitos...

(kurkistus laatikkoon, kaikki ok)... portsari, portti auki! Haluan takaisin!

(hetken päästä taas ääni) Portsariii, mikä kestää, palvelu ei pelaa, vauhtia, velvollisuudet kutsuvat!!

(pentulaatikon luo) ai, väärä hälyytys, portti auki, senkin lasikimus, haluan pois täältä!!!"

Ja sitä rataa... No, itseasiassa ei mua tänäänkään kotityöt vois vähempää kiinnostaa. Kaippa sitä tässä joutaa lukkoa lipsutella auki ja kiinni.

Vasemmalta: hännällinen tyttö, hännätön tyttö (syö yleensä jalat sammakkoasennossa kaikkein alimmaisena), ruskea poika (minä-tyyppi), töpö tyttö ja harmaa poika nukkuu.

Natiaisten painot on nousseet kivasti. Eilen illalla kun 2 vrk oli ikää, niin poikien paino oli noussut 55g, tyttöjen 35g, 36g ja 39g. Isoimman, ruskean pojan ja pienimmän hännättömän tytön painot ovat vissiin hännän mitan päässä toisistaan, 65 grammaa 

 

Pilvi ei ole meinannut syödä kunnolla, vaikka jos jonkinlaista evästä on eteen kannettu. Valikoimaa on ollu kun parhaassa gurmee-ravintolassa, * * * * * tähteä.

Eilen illalla istuin kymmenen aikaa keittiön lattialla, edessä kanaa mössönä ja naudan jauhelihaa. Syö nyt!!! Jauheliha ei kelvannu, kanamössö kyllä. Jälkiruokalusilkalla annoin evästä, kun kiposta ei sopinut jostain syystä syödä. Sieltä kaukaa, "pitkin hampain" lipsutti evästä naamaansa. Kyllä sillon aattelin, voi helvatti tätä hommaa ja naureskelin ittekseni, että on tääkin kanssa. Lattia ja kädet oli sörsselissä. Ja Pyry kyllä teki selvää lattialle roiskuneista sivuosumista. Ei siinä voinu kun huumorilla ottaa koko hommeli. Ajattelin jo vaihtaa lusikan hopeiseen, kun kultaisia ei meidän huushollistä löydy!

Tossa tänään päivällä kävin sitten eläinlääkärillä Recovery-ruokaa ostamassa muutaman purkin. Ja sitä on nyt purkillinen mennyt ja aamupäivällä kanaa. Haetaan tota lisää jos ei muut eväkset maistu. Kun nyt jotain syö!!! Mutta sitä samperin kultalusikkaa en kyllä osta. Joku raja sentään 

Tälle veijarille kyllä maito maistuu.

 

Jos toisesta huoneesta kun vaan kuuntelee, niin voisi hyvin kuvitella, että meillä on ihmisvauva. Nämä sittiäiset pitävät ihan samanlaista ääntä, sillä erotuksella, että ne eivä pillahda korvia särkevään poruun. Onneksi! Mässyttävät ja lussuttavatkin samalla äänellä 

Huomenna taas uudet päivitykset