Tänään on ollut jo paljon uutta. Aamulla täällä oli niin hirveä kuoro ulina päällä, että piti oiken nousta sängystä katsomaan, että mitä takkahuoneessa tapahtuu. Penskat ulisivat kuin pienet sudet, Pilvi yhtyi kuoroon ja Pyry sen jälkeen. Avasin makkarin oven, niin ulina loppui siihen paikkaan. Pilvi istui keskellä pentulaatikkoa kaula vielä pitkällä ulinan jäljiltä. Ilmeet olivat ihan kun olis tenavat saanu kiinni salatupakalta.

Siinä sitten kahveeta keittämään ja koirille ruokaa... Hups, siellä olikin  töpö tyttö kiivennyt laidan yli. Pistin takaisin ja hetken päästä harmaa poika oli kiivennyt laatikosta. Siinä tuli miestä ikävä... tarttis sen pentuaidan tänne nyt heti äkkiä !cheeky

   
Tässä ei kuulkaa enää kauaa laidat pidättele. Tästä se äiteekin kulkee!!

Siinä sitten kahveet juotu ja ensimmäiset pikkiriikkiset nappulat liuenneet pehmeiksi ja reippaasti kohti takkahuonetta. Nut vähän maistellaan. No, ei sekään mennyt ihan nappiin.
Pistin vähän pyyhettä alle kun laattalattia on liukas ja nostelin natiaiset tohon lattialle. Hännätön tyttö veti kivat sinapit jossain vaiheeessa ja minuutti sitten laitettu pyyhe kuravellissä... Paperiaaa.... tää leviää!!! surprise  Viis elukkaa painaa kaikki eri suuntaan ja sitä itteensä on jo töpön tytön päässä, jonkun tassuissa. Nostin hännätöntä tyttöä toisen paikkaa, pakko saada tää pyyhe pois. Voi torttu... sitä tulee lisää... Nyt on jo housutkin sonnassa!!! Siinä sitten vietiin hännätöntä tyttöä pyllypesuul kun pientä lasta cool

Eli, ennen kun päästiin maistelemaan utta makua, niin oli aika show. Näissä kuvissa kaikista on jo selvitty ja pyykkikone päällä.



   

Hyvin se tuntui jokaiselle maistuvan, eikä kukaan irvistellyt. Kyllä 10 min, tuntui riittävän laatikon ulkopuoliseen elämään tutustumiseen. Porukka alkoi makoilla ja uni tuntui taas tulevan. Joten tuli lähtö pentulaatikkoon nukkumaan.

Alku viikolla on siis sisustusmeininkiä ja laatikko saa vaihtua käytännölliseempään ratkaisuun, jonkinlaisen aitauksen Sakke siihen väkästelee. Lentoboxi nukkumapesäksi yms juttua siis. 

Ai niin mulla on vielä nää kakalta dunkkaavat pökät jalassa. Taidan mennä vaihtamaan smiley